Event & fest i Järfälla, Stockholm

Event & Fest

Festvåning

Stallet, Tingshuset eller Wärdshuset Lasse Maja, vi har lokalerna som passar din fest med plats för mellan 30 och 150 gäster. Vi erbjuder menyer och dryckespaket samt tar hand om serveringen.

Bröllop

Säg ”ja” till kärleken och sätt guldkant på ert bröllop. Våra tre vackra hus runt anrika Barkarby Torg erbjuder romantisk miljö och skön atmosfär. Fira ert bröllop här hos oss på Wärdshuset Lasse Maja

Dop och minnesstunder

Vi har nära till flera vackra kyrkor och kan ordna både dopceremonin, minnesstund och er fest i våra lokaler. I vårt paket ingår lokal med personal och möblering, smörgåstårta, tårta och kaffe.

Fest & Bröllop norra Stockholm

Ni kan vigas hos oss på gården eller utomhus i vår lummiga park och trädgårdsmiljö. Vi finns också endast 100 meter från Järfälla kyrka som är från 1100-talet. Vi kan förmedla både kyrkliga, borgerliga och humanistiska vigselförrättare.

Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest med Stallet och Tingshuset ligger i en rik kulturbyggd med promenadavstånd till närmaste kyrka, Järfälla Kyrka som ursprungligen uppfördes på 1100-talet. Därifrån kan brudföljet gå upp till festlokalerna från 1700-talet eller varför inte åka häst och vagn?

Boule & Dine

Ta med dig företaget och utmana varandra i en härlig bouleturnering på Welcome Boule & Bar!
I vår vackraTingshuspark spelar ni på våra fina banor samtidigt som ni njuter av god dryck och en förrätt bestående av en härlig ost- och charktallrik. Efter spelet vandrar ni stigen till hotellet och vår trevliga Bistro. Där avnjuter ni sedan varmrätt och dessert.

PRIS 995 SEK / PERSON
I priset ingår charktallrik, tvårättersmiddag och 1,5 timme boule.

Minst 8 personer krävs för bokning, är man färre debiteras 8 personer.
Avbokning möjlig fram till 48 timmar innan oavsett väder.

Förbokas viainfo@lassemaja.se