Karriär

Welcomegruppen & Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest – Hos oss möts dåtid och framtid! Vill du bli en del av den och göra Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest till en av Stockholms mest intressanta mötesplatser?

Lediga tjänster på Welcome Hotel

 

Vi vill ha Dig som älskar service, drivs av att leverera en gästnöjdhet som slår kundens förväntningar och som trivs i en operativ roll där du utgör kärnan av konferensverksamheten. Vi satsar på miljö, mat, modern teknik och framför allt gästnöjdhet.

Welcomegruppen består av Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest samt Welcome Hotel. Wärdshuset Lasse Maja Konferens & Fest är beläget endast några hundra meter från den växande Barkarbystaden och har ett utmärkt läge med endast 15 minuter kommunalt till Stockholm C, 25 minuter med bil till Arlanda och 15 minuter till Bromma Flygplats. Detta anrika Wärdshus från 1671 har en fantastisk historia och de vackra 1700-tals husen ligger tätt hopslingrade runt det vackra torget och den gröna Tingshusparken. Totalt finns 10 större konferenslokaler med en kapacitet på ca 350 deltagare samt 146 rum på tillhörande Welcome Hotel. Hotellet har de senaste åren genomgått en otrolig förvandling med en totalrenovering av produkten och i januari 2019 invigdes dessutom en helt ny SPA-avdelning som nyttjas av såväl hotell som konferensgäster.

Läs mer om oss på www.lassemaja.se och www.welcomehotel.se och för mera information om oss.

Receptionist

Vi söker just nu en receptionist på heltid!

Nu söker vi Dig som älskar hotell lika mycket som oss och som brinner för att ge bästa upplevelsen till våra gäster! Med vårt SPA och våra 146 rum har vi en härlig blandning av både privat och affärsgäster. Hotellet är fyrstjärnigt och innehåller även en mycket trevlig Bistro och ett kök som är mycket uppskattad. Därtill har vi även flera konferenslokaler och i företaget ingår även mycket anrika Wärdshuset Lasse Maja.

Hos oss kommer du att arbeta med de viktigaste vi har – våra gäster! Du ser service och kvalitet som förutsättningar för ett gott arbete. Vi utökar nu vårt Receptionsteam och söker dig som har erfarenhet från reception och hotell och som vill utvecklas vidare.


Receptionstjänst

Önskade kvalifikationer:

• Tidigare erfarenhet från hotellreception

• Som person är du positiv och utåtriktad

• Strukturerad och noggrann

• Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift

• Hotellbokningssystem är meriterande

• Fokus på gäst- och kundnöjdhet

 

Arbetstiden varierar mellan dag och kvällstid på våra olika pass som antingen är 06:45-14:45 eller 14:45-22:30. Du arbetar var 3:e helg och rapporterar till vår Hotellchef.

 

Du skickar din ansökan till: jobb@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Erfaren Servis/Servitör

Vi söker dig som älskar service, är duktig på a la carte servering och gillar att vara med i ett företag i ständig utveckling!

Welcome Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med SPA och innehåller en mycket trevlig Bistro där vi ofta har olika event med gästartister och en meny som är mycket uppskattad. Det är en levande restaurang, fylld av mycket hotellgäster som njuter av såväl SPA som weekendpaket. Intill hotellet med gångavstånd på knappt 200m ligger även mycket anrika Wärdshuset Lasse Maja från 1671 med stor konferensverksamhet och med Bröllop och fest.

Önskade kvalifikationer:

• Tidigare erfarenhet servis (minst 3 år)
• Som person är du positiv och utåtriktad
• Strukturerad och noggrann
• Du uttrycker dig väl i svenska och engelska i såväl tal som skrift
• Dryckeskunskap är mertirande, gärna inom drinkar/bar
• Fokus på gäst- och kundnöjdhet

Arbete sker nästan uteslutande kvällstid samt helger.

Du skickar din ansökan till: jobb@welcomehotel.se. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!