Hotellövernattning med Spa Stockholm

Executive King Room

Vårt största Executive King Room mäter 32 kvadratmeter och erbjuder upp till 4 sängplatser vilket gör det perfekt för familjer som besöker Stockholm. Dessutom har rummen AC.

Pris per person från 1545 SEK

Superior King Room

Våra Superior King Room mäter 16 kvadratmeter och passar lika bra för affärsresenären som privatgästen. 180-cm stor säng och ett bra arbetsbord.

Pris per person från 1095 SEK

Comfort Twin Room

Våra Comfort Twin Room, med två separata sängar, mäter 16 kvadratmeter och passar lika bra för affärsresenären som privatgästen.

Pris per person från 1095 SEK

Compact Room

Våra Compact Room mäter 12 kvadratmeter och passar bäst för ensamresenären men fungerar även bra för 2 personer som har en lägre budget.

Pris per person från 895 SEK

Familjerum Compact Connecting

Våra Compact Room mäter 12 kvadratmeter och passar bäst för ensamresenären men fungerar även bra för 2 personer som har en lägre budget.

Pris per person från 1595 SEK

146 rökfria hotellrum, Welcome Bistro och Welcome Spa

De nutida och välutrustade hotellrummen på Welcome Hotel erbjuder allt du behöver för en avslappnande och uppfriskande vistelse nära Kista, Stockholm. Med 146 hotellrum och 4 villor för långtidsboende har vi alternativ för såväl ensamresenären, familjen på semestern som affärsresenären.

Alla våra rum har noga utvalda bekvämligheter som inkluderar allt från skrivbord och lampor med USB-portar eller trådlösa alternativ för att ladda din mobil eller tablet. Gratis Wi-Fi och LCD TV på rummen gör att du kan hålla dig uppkopplad under hela din vistelse. Men framför allt sover du väldigt skönt i våra sängar med noga utvalda sänglinnen. Fönster med trippelglas garanterar en god natts sömn under din vistelse.